Kerst met Lucas Kramer

in categorie: Muziek

Een sfeervol en uniek kerstconcert van Lucas Kramer!
Op DV 18 december geeft Lucas een intiem kerstconcert in de Oude Kerk te Zwijndrecht. Onder pianobegeleiding zingt Lucas de mooiste kerstliederen.
U kunt hier alvast uw ticket (€ 15,- pp) kopen voor dit concert. 

Per mail een plekje reserveren kan ook: mail even naar lucaskramermusic@gmail.com met uw naam en het gewenste aantal kaarten. U kunt dan op 18 december bij de ingang van de kerk contant betalen en bent verzekerd van een plaats.

We vinden het fijn dat we eindelijk weer te kunnen starten met het verspreiden van de positieve boodschap. Op basis van de huidige maatregelen is het helaas niet mogelijk om u te ontvangen op een concert zonder coronatoegangsbewijs. Wij zijn verplicht ons te houden aan het door de overheid opgelegde beleid bij het organiseren van concerten. We hopen dan ook op uw begrip, ongeacht onze (en mogelijk uw) persoonlijke mening in deze.

Lucas heeft een heel eigen stijl, een veelzijdig stemgeluid en voegt een eigentijds genre toe aan de christelijke muziek. Dagelijks ontvangt Lucas mailtjes en berichten van mensen die geraakt zijn door de liedteksten en door zijn stem.