Nieuwe muziek? Help mee!

in categorie: Muziek

Crowdfundings-actie van Lucas Kramer

Het zal u niet ontgaan zijn… Het coronavirus houdt de wereld inmiddels al bijna een jaar in zijn greep. Vorig jaar waren we druk met de repetities voor de Paas-tour. Helaas moesten we deze tour cancelen, net zoals heel veel andere concerten die later dat jaar gepland stonden. Eigenlijk staat voor ons alles op muziekgebied al een jaar lang stil. En hierdoor vallen ook heel veel anderen stil. De arrangeurs, de tekstschrijvers, de muzikanten, de technici, de mensen van de studio.

Graag willen we – geheel coronaproof – nieuwe muziek gaan schrijven en opnemen. Zodat deze muziek Nederland mag blijven bemoedigen. Juist ook in deze tijd waarin veel mensen eenzaam zijn.

Met het geld dat we verzamelen gaan we nieuwe muziek arrangeren, teksten schrijven, audio en video opnemen zodat iedereen gratis kan meeluisteren en genieten via bijvoorbeeld YouTube en Spotify. Of misschien kunnen we weer een online video-concert geven!

De berichten die ik ontvang naar aanleiding van mijn muziek zijn hartverwarmend. ‘De liederen raken me tot op het bot’, schreef iemand afgelopen week. ‘Ik word zo bemoedigd door jouw muziek’. 
En het fijne is dat God mij weer bemoedigd, door deze reacties heen.

Elk bedrag is welkom, en geven kan ook anoniem!
Meehelpen of meer informatie? Klik hier!

Lucas heeft een heel eigen stijl, een veelzijdig stemgeluid en voegt een eigentijds genre toe aan de christelijke muziek. Dagelijks ontvangt Lucas mailtjes en berichten van mensen die geraakt zijn door de liedteksten en door zijn stem.