Passie- en Paasconcert

in categorie: Concert

Op witte donderdag 29 maart 2018 is er een Passie- en Paasconcert in de Ontmoetingskerk in Waddinxveen. Voor velen inmiddels een traditie in de Stille Week. Tijdens dit concert nemen wij u mee naar de bovenzaal. De plaats waar Jezus samen met Zijn vrienden het laatste avondmaal hield. Ook de plaats waar de gebrokenheid van ons mensen voluit zichtbaar werd. Er ontstond ruzie: wie van ons zal de belangrijkste zijn in Uw Koninkrijk… Er was moeite met dienstbaarheid, niemand wilde elkaars voeten wassen, hoe gebruikelijk ook in die tijd. Er was verraad, hoogmoed, er werd gelogen… Deze gebrokenheid – hoe herkenbaar in ons eigen leven? – is op de poster voor dit concert afgebeeld als gebroken glas. En Jezus? Jezus brak het brood en zegende het. Zijn zegenende handen boven de gebrokenheid. Hij heeft de Zijnen die in de wereld waren (…) liefgehad tot het einde. (Joh.13:1b).

Tot de dag van vandaag mogen wij leven onder Zijn zegenende handen. Als een Geschenk van Genade. Een geschenk vanuit Zijn onbegrijpelijke liefde, ondanks de scherven van de gebrokenheid in onze levens.

Medewerking
wordt verleend door: 
Jan Lenselink – piano, Adré van Vliet – orgel, Lucas Kramer – solozang, Mark Wester – percussie,  Diane Abspoel – hobo,  Kees de Bruin – synthesizer, Elsemarieke den Hartogh – fluiten, Laura v/d Stoep – viool, Sylvia Maessen – bas

Kaarten kosten € 10,– voor jongeren (tot 18 jaar) en € 15,– voor volwassenen en zijn te koop in de webwinkel, telefonisch op nr. 06 – 5349 3661.