Passie-Paasconcerten 2024

in categorie: Muziek

In de 40-dagentijd geeft Lucas Kramer 4 Passie/Paasconcerten. Het thema van de concerten is ‘Samen zingend naar Pasen’. We volgen samen al zingend en luisterend het muzikale verhaal van het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus. Een afwisselend programma waarin momenten zullen zijn van verstilling, maar waarbij er ook ruimte is voor uitbundige samenzang waar dankbaarheid overheerst.

“Het is prachtig om juist rondom Pasen concerten te geven,” vertelt Lucas. “Er is zoveel prachtige muziek geschreven rondom de passie- en paastijd!”

In een intieme en akoestische setting neemt Lucas u samen met een koor mee naar Pasen. Op het programma staan indrukwekkende arrangementen van diverse liederen waarin het lijden en de opstanding centraal staan, zoals onder andere het prachtige ‘O Hoofd vol bloed en wonden’ en Via Dolorosa’. Maar ook zingen we samen ‘Op die heuvel daarginds’ en ‘Daar is kracht in het bloed van het Lam’.

U bent van harte welkom om dit concert mee te beleven en samen met ons vol verwachting uit te zien naar het prachtige Paasfeest.

  • vrijdag 8 maart Grote Kerk Epe, Beekstraat 1A 
  • zaterdag 9 maart Oude Kerk Zwijndrecht, Kerkstraat 49
  • vrijdag 15 maart Dorpskerk IJsselmuiden, Dorpsweg 53
  • zaterdag 30 maart Hervormde gemeente Middelharnis, Ring 16

Of stuur een mail naar lucaskramermusic@gmail.com

Lucas Kramer Paastour

Lucas heeft een heel eigen stijl, een veelzijdig stemgeluid en voegt een eigentijds genre toe aan de christelijke muziek. Dagelijks ontvangt Lucas mailtjes en berichten van mensen die geraakt zijn door de liedteksten en door zijn stem.