Concert Liefde Overwint

Wanneer:
10 februari 2018 @ 19:30 – 22:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-02-10T19:30:00+01:00
2018-02-10T22:00:00+01:00
Waar:
Immanuelkerk Bunschoten
Plevier 2
Kosten:
5,00

FILIAE & Friends geven gezamenlijk benefietconcert ‘Liefde Overwint’

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en veel mensen zijn begonnen met hun goede voornemens. Wie een heel concreet verschil wil maken, kan op 10 februari 2018 terecht in Bunschoten-Spakenburg. Daar slaat vocal group FILIAE, oftewel de zussen Rineke, Mieke, Cocky en Christine, de handen ineen met een aantal collega-artiesten. Onder de noemer ‘Liefde Overwint’ geven ze een bijzonder concert om geld in te zamelen voor stichting ‘Stop Hersentumoren’. Een stichting die hen na aan het hart ligt. Vocal group FILIAE was van plan om, na hun najaarstour van 2017, een korte pauze in te lassen. Maar omstandigheden dicht bij huis veranderden dat. Bij de echtgenoot van Mieke is een hersentumor geconstateerd. In deze moeilijke periode willen de zussen graag iets doen om Mieke en haar man Hans te helpen. Met het concert van 10 februari in de Immanuelkerk in Bunschoten-Spakenburg wordt daarom geld ingezameld; een deel voor stichting ‘Stop Hersentumoren’ en een deel voor het gezin van Mieke en Hans.

We willen Hans en Mieke graag helpen, maar we voelen ons zo machteloos. Hen samen herinneringen laten maken; dat is wat we hun op deze manier willen geven,’ vertelt Cocky. Hoewel de ziekte van Hans veel verdriet brengt, zien de zussen ook dat het gezin veel kracht put uit hun geloof en liefde. ‘Zij zijn een voorbeeld van wat echte liefde is,’ vertelt Rineke. ‘Dat wordt tijdens het concert ook een leidend thema: ‘liefde overwint’!’ Christine: ‘Op deze manier willen we iedereen een manier geven om iets te doen. Door geld te geven, maar ook door samen met ons een bijzondere avond te beleven’.

De eerste artiesten die meewerken aan het benefietconcert zijn al bekend: Lucas Kramer (bekend van o.a. Nederland Zingt) en Reyer, inmiddels een veelgeziene gast op de Nederlandse podia en daarbuiten als aanbiddingsleider, dj en producer. Maar ook Annemieke Koelewijn en Ralph van Manen verlenen hun muzikale medewerking aan dit concert. Kaarten voor het benefietconcert zijn bewust laag gehouden en kosten € 5 per stuk (incl. reserveringskosten). Op de avond zelf zal een collecte gehouden worden. Geïnteresseerden kunnen online ook al geld doneren.

  • Benefietconcert Filiae & Friends – ‘Liefde Overwint’
  • Zaterdag 10 februari – Bunschoten-Spakenburg (Immanuelkerk – Plevier 2)
  • Aanvang 20:00 uur

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*