5 Kerstconcerten (2016) – Dichtbij het Kind

in categorie: Concert

 

Kerst met Lucas Kramer, Pearl Joan Jozefzoon en Forever Worship. Reserveer snel kaarten voor de kersttour ‘Dichtbij het Kind’!

Kaarten € 5,00 via www.zingenindekerk.nl/lucas

Kersttour – ‘Dichtbij het Kind’

Lucas Kramer geeft samen met Pearl Joan Jozefzoon en Forever Worship vijf prachtige kerstconcerten met het thema ‘Dichtbij het Kind’. Geniet tijdens deze sfeervolle concerten van bekende kerstliederen.

Lucas Kramer
Lucas Kramer begon jaren geleden als zanger bij het Urker mannenkoor Soli Deo Gloria. Al snel werd hij op veel plekken gevraagd als solist. Zo zong hij onder andere bij Nederland Zingt, bij Hour of Power, in de Doelen, maar ook op talloze gospelconcerten door heel Nederland. Lucas neemt u op deze avond mee in het eeuwenoude kerstverhaal. Geniet van liederen als ‘Ik kniel aan uwe kribbe neer’ en het ontroerende ‘Mary did you know’. En uiteraard mag het indrukwekkende ‘O, holy night’ niet ontbreken op deze avonden.

Pearl Joan Jozefzoon
Pearl Joan Jozefzoon werkt ook aan de concerten mee. Pearl begon met zingen in de kerk en werd thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Ze speelde in diverse theatershows en musicals. In 2010 deed Pearl mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, waar ze opviel door haar loepzuivere stem en professionele performance. Luister tijdens de kerstconcerten naar prachtige duetten zoals ‘Stille Nacht’ en ‘Toen en nu’.

Forever Worship
Lucas wordt daarnaast ook ondersteund door het talentvolle koor Forever Worship onder leiding van Marcel Koning.* Forever Worship is een groep zangers met passie voor God en moderne kerk- en koormuziek. Zij ondersteunden al diverse (inter)nationale artiesten zoals Michael W. Smith, Paul Baloche, Travis Cottrell, Kees Kraayenoord en Sela.

De avond brengt de luisteraar “Dichtbij het Kind” in de kribbe. “O kindeke klein, O kindeke teer, dichtbij het Kind wil ‘k zijn telkens weer.” Muzikale omlijsting is er van onder andere violen, cello, gitaren, percussie en piano.

* Op 18 december is het concert zonder Forever Worship. Uiteraard wel met band en Pearl Joan Jozefzoon.

Data

Wij nodigen u graag uit voor de volgende data:

  • Zaterdag 10 december in de Protestantse gemeente in Wildervank
  • Dinsdag 13 december in de Nieuwe Kerk in Zeist
  • Woensdag 14 december in de Augustijnenkerk in Dordrecht
  • Zondag 18 december in de Burgwalkerk in Kampen
  • Dinsdag 20 december in de Hervormde Gemeente in Oude-Tonge


De concertavonden beginnen om 20.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. De toegangsprijs is €5 per persoon.

Lucas heeft een heel eigen stijl, een veelzijdig stemgeluid en voegt een eigentijds genre toe aan de christelijke muziek. Dagelijks ontvangt Lucas mailtjes en berichten van mensen die geraakt zijn door de liedteksten en door zijn stem.